بدون شک وقتی حرف از صادرات یک محصول می شود ذهن ما به سمت کیفیت بالا می ره و به قول معروف اون یک چیز  دیگه می دونیم

اما الان باید بهتون بگم این ذهنیت در مورد خرمای مضافتی درست نیست

خرمای مضاتی بخاطر گوشتی بودن وشیره ای که دارد معروف هست

هرچه کیفیت خرما بالاتر باشد شیره و گوشتی بودن آن بیشتر می شود و این شیره و گوشتی بودن دلیلی می شود که از کیفیت بالا برای صادرات استفاده نکنند چون قبل از رسیدن به مقصد خرما ترش می کند و اون باید دور ریخت 

معمولا خرمای مضافتی صادراتی باید شیره کمتری داشته باشد و به زبان ساده جعبه های 48 دونه باید وزنی کمتر از 700 گرم داشته باشد 

و باز هم به سلیقه مردم اون کشور این وزن فرق می کند و بین  500 گرم تا 700 گرم هست

البته در بحث صادرات یک دست بودن و مشکی بودن خیلی مهم است وباید سورت شود .

اگر خرمای مضافتی خریدین که بافت تقریبا خشکی داشت و شیره کمی داشت بدونید که اون خرما ، خرمای صادراتی هست.