می دونستین قهوه در ایران قبل از چای بوده است و اون به دوران صفویه می توان نسبت داد و تجارت قهوه نشان از ورود ایران به بازار تجارت جهانی بوده است اما اون زمان ها در ایران زیاد طرفدار نداشته بخاطر طعم تلخی که داشته ، بعدها به یک نوشیدنی تجملاتی تبدیل شد و امروز به یک نوشیدنی روزمره ...

قهوه خواص زیادی داره اما مضراتی هم داره پس همون طور که خودمونم می دونیم نباید در مصرفش زیاده روی کنیم

اما بعد یک روز پر تنش و خستگی زیاد یک فنجون قهوه واقعا می چسبه ...

اما تا حالا قهوه هسته خرما تست کردین؟

طعمش بی نظیره و ی عالمه خواص داره ازدیابت ، دفع سنگ کلیه و مثانه گرفته تا رفع عفونت های کلیه و مثانه، درمان رماتیسم، درد مفاصل، درمان پروستات، افزایش شیر مادارن شیرده، کاهش ریزش مو، آرامش اعصاب و تقویت سیستم ایمنی بدن .

هم میتونید از بیرون تهیه اش کنید هم خودتون داخل خونه

اگه قصد دارید خودتون درستش کنید کافیه فقط هسته ها رو خوب بشورین بد خیسشون بدین و در ادامه بزارید خوب خشک بشه بعد یا تفتش بدین یا داخل فر بزاریدش تا رنگش به رنگ قهوه عادی در بیاد و در آخر آسیابش کنید به همین راحتی 

گوارای وجودتون...