ی شیرینی که اگر به تاریخچه اش نگاه کنید از بم شروع شده، بدون مواد نگهدارنده به مدت طولانی در بیرون از یخچال میتونید نگهداری کنید و اگر یک دونه از اون بخورید احساس سیری بهتون دست میده بخاطر کالری زیادی که داره
ی شیرنی عالی که خمیرش از آرد جوانه گندم و گندم تشکیل شده ؛و خرما با مغز گردو ، پسته و بادام ترکیب می کنن
درونشم پر از ادویه هایی مانند :
دارچين، زيرهي سبز و سياه، تخم شويد، سياه دانه، جوز، زردچوبه، فوفل، ميخك و باديون است كه هر كدام از اينها فوق العاده ان
حالا به نظرتون این شیرینی فوق العاده نیست؟
از طمشم دیگه نگم براتون عالیه
طرز تهیه اشم به این صورته:
آرد گندم 2 لیوان
آرد جوانه گندم ۲ لیوان
خمیر مایه فوری ۱.۵ قاشق چای خوری
آب به مقدار لازم
روغن حیوانی یا جامد به مقدار لازم
ادویه زردچوبه سیاهدانه گل خشت زیره سیاه و سبز دارچین هل پودر میخک ۱ قاشق غذا خوری
خرما به مقدار لازم
گردو خرد شده به مقدار لازم
پودر میخک هل،دارچین به مقدار لازم
- تمام مواد خشک برا خمیرو باهم مخلوط کنید و کم کم آب را اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر نسبتا سفتی بدست بیاد
- (دقت کنید اب زیاد نریزید که خمیر شل بشه برا کماچ خمیر باید سفت و منسجم باشه) نیم ساعت در جای گرم بهش استراحت بدید .
- خرما را با مغزها و ادویه مخلوط کنید میتونید باهم چرخشون کنین.
- خمیر را دوقسمت کنیدحالا دو قاشق روغن را کف سینی یا قالب مورد نظرتون بریزید و نصف خمیرو به قطر نیم سانت باز کنید
- خرما رو روش پهن کنید نصف دیگه خمیرو روش بزارید و لبه ها رو پیچ بدید وبرش لوزی بزنید و روشو کاملا روغن آب شده بریزید
- و در فر با دمای۱۲۵ درجه به مدت نیم ساعت بزارید بپزه در آخر گریل را روشن کنید تا روی خمیر هم طلایی بشه (دمای فرها متفاوته پس مواظب باشید خمیر نسوزه)
دیدگاه خود را بنویسید