خرما چنگمال خوراکی خوشمزه ، شیرین  و مفیدیه که مخصوص بمه 

می تونید با چای یا میان وعده میل کنید

بسیار مقوی و خوشمزه است ، هم برای بزرگسالان و هم برای بچه ها مزه و شکل تازه ای داره 

پیشنهاد می کنیم به جای مصرف قند یا آبنبات یا شکلات 

از خرما چنگمال استفاده کنید

چون شیرینیش طبیعیه و از خرماست 

ضرر قند و شکرم نداره 

از طعم و مزشم دیگه نگم براتون فوق العاده است...

اگه به دنبال طعم و مزه جدید هستین حتما درستش کنید 

چون متاسفانه جای نمی تونید اون بخرید

طرز تهییه اشم آسونه 

فقط کافیه طبق دستور زیر پیش برین

مواد لازم:

آرد حدود 2 لیوان

خرما 1 بسته

روغن به میزان لازم

تخم گشنیز آسیاب شده 3 قاشق غذاخوری

دارچین در صورت تمایل

پودر نارگیل، پودر پسته یا کنجد برای تزیین


نکات:

آرد حدود 2 لیوان آورده شده است چون بر اساس ذائقه شما و میزان شیرینی خرما ممکن است مقدار آرد تغییر کند. هنگامی که آرد و خرما را مخلوط می کنید، مزه کنید، اگر شیرین بود آرد بیشتری مخلوط کنید.

بهتر است از روغن زرد یا روغن حیوانی استفاده شود چون عطر و طعم بهتری به خرما می دهد.

میزان روغن در مواد اولیه به میزان لازم نوشته شده است یعنی به مقداری که آرد نه چرب شود و نه کم روغن باشد.

بهتر است خرما را نشویید چون احتمال دارد ترش مزه شود.


طرز تهیه:

آرد را بدون روغن در ماهی تابه گود یا قابلمه تفت دهید. زمانی که آرد طلایی شد روغن را به آن اضافه کنید.

خرما را نشویید، هسته خرما را در آورید و در آرد تفت دهید.

پودر گشنیز را به مواد بالا اضافه کنید. در صورت تمایل در این مرحله می توانید کمی دارچین نیز اضافه کنید.

قابلمه را از روی شعله بردارید بعد با گوشتکوب آن را له کنید. چند دقیقه ای بکوبید تا مواد یکدست شود.

خرما چنگمال را روی سینی پهن کنید و یا با قالب بزنید و یا به اندازه یک قاشق از مواد برداشته و آن را گرد کنید سعی کنید توپ هایی که درست می کنید هم اندازه باشد.

خرماها را در پودر نارگیل یا پودر پسته و یا کنجد بغلتانید و یا پودر را روی خرماها بپاشید.

خرما چنگمال آماده است.


طعم مزه عالی 

من که میگم از دست ندینش